22.06.2017. | Novosti

Trophy Tour se nastavlja u Pazinu

22.06.2017. | Novosti

Nakon što se prvi ‘Trophy Tour’ održao u Krapini, ovog vikenda, 24. lipnja slijedi nastavak puta po Hrvatskoj. Od 12-14 sati na Trgu Slobode u Pazinu bit će izložen trofej KVG-a te će na događaju prisustvovati legendarni igrači Krasnodar Rora i Marijan Brnčić. Sat vremena ranije, od 11 sati legendarni igrači kratko će se družiti s medijima u Školsko-gradskoj sportskoj dvorani Pazin, gdje će se održati i prezentacija o nogometu u Pazinu te odigrati malonogometna utakmica.

Podsjetimo, ove godine navršava se 50 godina od osvajanja Kupa velesajamskih gradova kojeg je GNK Dinamo osvojio 1967. godine. Kup velesajamskih gradova, koji se kasnije razvio u Kup UEFA, odnosno današnju UEFA Europa Ligu, jedini je europski trofej u bogatoj povijesti hrvatskog klupskog nogometa.

Povodom toga GNK Dinamo ovog ljeta organizira ‘Trophy Tour’ u čak 16 gradova diljem Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Na Trophy Touru posjetitelji će moći upoznati legendarne igrače iz 1967. godine koji su osvojili prestižni trofej, bit će izloženi trofej Kupa velesajamskih gradova te lopta iz legendarnog finala protiv Leeds Uniteda.

Dođite i napravite selfie kod legendarnog trofeja, slikajte se s legendama kluba iz ’67., učlanite se u klub, kupite suvenire posvećene toj posebnoj godini i provjerite svoje znanje u nagradnoj igri.

Na društvenim mrežama (Instagram i Twitter) uz svoje objave koristite hashtag #dinamo67, a za najsretnije smo fanove na društvenoj mreži Instagram na kraju turneje pripremili još neka iznenađenja.